Beställ hem ett

Färgprov

Beställ hem ett valfri kulör prov för att få en bättre uppfattning av vilken kulör ni önskar.

Beställ nu

Beställ hem din

Demolucka

Genom om att få en lucka kan enkelt hemma får en bättre bild av hur profilen och av hur materialet känns.


Alla våra demo luckor i storlekarna 20 x 30 i lackerad kulör NCS 0500-N.

Om du även skulle önska ett färg prov hjälper vi dig också gärna genom att skicka ut en A4 av önskad kulör.


Om du önskar en anpassad eller justerad profil kan vi även tillverka detta mot en tilläggskostnad beroende på hur avancerad profilen är att ta fram

Leveranstid på en demolucka är ca 3-5 arbetsdagar.

Du kan beställa hem en demolucka genom länken nedan, eller maila oss på info@frontsbysweden.com och skriv vilken demoluckan som ni önskar så skickar vi ut en lucka till er.

Beställ en demolucka här.

Dörrar till IKEA Pax

Om ni vet exakt vad som ska beställas enligt IKEA PAX Planeringsverktyg. Kan ni enkelt gå in under rubriken nedan och pricka av från IKEAs ritningen och beställa direkt i webshopen.


Om ni önskar hjälp eller offert utifrån er IKEA ritning får ni gärna skicka er ritning till info@frontsbysweden.com så återkommer vi så fort vi kan med en offert. Vad vi behöver veta utav er utöver IKEA ritningen är vilken luckmodell ni önskar, och dess kulör.


Om ni önskar beställa delar utöver IKEAs standardstorlekar får ni gärna skriva storlekarna och eventuellt en kompletterande handritning vid behov.


Något vi blivit kända för att tillverka är överskåp till Pax stommarna. Vi har tagit fram ett antal standardstorlekar till ett oslagbart pris, men vi kan även göra stommarna måttanpassade efter önskemål.

Här beställer man dörrar till ikea pax
Klicka för att se att se alla våra dörrar. Våra dörrar tillverkas för IKEA PAX stommar. Luckorna tillverkas i hög kvalité. Luckorna går att få i valfri kulör. Snabb leverans! Gör er IKEA garderob till en design garderob med IKEAs stommar och våra dörrar
Klicka för att se att se alla våra luckor. Våra luckor tillverkas för IKEA Metod stommar. Luckorna tillverkas i hög kvalité. Luckorna går att få i valfri kulör. Snabb leverans! Gör ert IKEA kök till ett design kök med IKEAs stommar och våra luckor

Köksluckor till IKEA Metod


Vi är specialister på att tillverka köksluckor till IKEA Metod kök. Vi använder alla IKEAS borrbilder och borrar våra luckor helt efter IKEAs instruktioner, vilket gör att våra luckor är lika enkla att installera som IKEAs egna luckor.


Vi har samtliga storlekar på luckor täcksidor och socklar som IKEA. Det gör det väldigt enkelt att använda sig av IKEAs köksritning när du planerar ert kök.

Utöver IKEAs standardsortiment kan vi även tillverka måttanpassade delar efter önskemål.

Om ni önskar offert kan ni enkelt gå in på klicka se våra luckmodeller med pris direkt i Webshopen nedan. Eller Maila er IKEA ritning från IKEA kitchenplanner till info@frontsbysweden.com så hjälper vi er med en offert efter er ritning.


Genom att köpa stommarna från IKEA och luckorna från oss kan vi tillverka ett designkök till ett oslagbart pris.

Här betställer du luckor till Metod

Anpassade

Specialfronter

Om du vill att vi ska tillverka anpassade delar som inte ingår i IKEAs eller vårt standardsortiment vänligen maila oss storlekarna.

Några anpassningar som vi gärna gör.
- Måttanpassade täcksidor, extra höjd, eller breda för köksö.
- Upphöjda garderobsdörrar.
- Anpassade fronter.
- Justera antal mängd ramar.

Maila oss till: info@frontsbysweden.com

Läs mer

Om oss

Kundanpassade fronter till ett rimligt pris

Att erbjuda våra kunder valet att själv få designa sina fronter efter en mängd av olika möjligheter . Vi försöker skapa kundunika hem efter era premisser. Vi lyssnar och vi anpassar oss efter våra kunder.

Fronts by Sweden är en samlingsplats för finsnickeri med fokusering på design av fronter. Vi erbjuder ett sortiment av moderna och klassiska fronter i över 2000 olika lackade kulörer.Vi erbjuder allt från exklusiva och moderna dekorfronter i Guld, Koppar eller klassikt lackerade fronter med en inriktning av att tillverka köksluckor anpassade till IKEA stommar Faktum, Metod, Pax.


Har du inget IKEA kök så löser vi det genom att tillverka nya måttanpassade luckor efter ditt hem. Hos Fronts By Sweden kan ni i princip få era egna mått tillgodosedda på möbler och inredning allt från extra höga garderober eller varför kanske inte extra breda eller smala köksfronter till måttanpassade köksstommar till ett modernt eller klassiskt kök. Vi lackerar i över 2000 NCS kulörer och kan både erbjuda allt från matta garderobsdörrar till högblanka köksluckor.

Hur kan våra priser vara så låga?

IKEA har idag väldigt bra kvalité på sina stommar och lådor från Blum. Men att det saknas utrymme att sätta sin unika prägel på sitt kök med IKEAs plastluckor i få färger.


Vi har också valt att inte använda oss av ett showroom. Istället skickar vi utan demoluckor hem till dig som vi senare drar av kostnaden för vid beställning av kök.

Allt detta sammantaget gör att vi kan pressa priserna och erbjuda ert designkök och platsbyggda garderober till ett oslagbart pris.


Jämför gärna priset och det kommer att bekräftas att vi kan leverera fronter i i valfri kulör till IKEA stommar till marknadens bästa pris.

Beställ hem demolucka

Ramluckor i Ask

En traditionell lucka i äkta askfaner med klassiska utapåliggande dekor gångjärn i stål och mässing. Lackeras i din valfria NCS & Jotun kulör.Vår klassiska

Ramlucka

Ett klassiskt utseende

Se vår Front

Grepplist

Ett Handtagslöst alternativ för ett modernt & stilrent utseende.

Sekel

Ett anrikt utseende för mer traditionella kök & garderober.

Kan skräddarsys med 1,2 eller 3 ramar.

Vår Traditionella

Shaker

En traditionell lucka med en mjuk inre fals

Våra nya front

Smal ram

Från en klassisk lucka till ett mer modernt utseende med en smalare ram

Vitrinluckor


Vi kan tillverka vitrindörrar både med stort klart glas eller med kryss, men det går i dagsläget inte att beställa direkt i websopen.


Om ni önskar vitrin vänligen maila oss

Se vår lucka med

Rundad kant

En slät lucka som skapar ett unikt mönster i samspel med luckorna bredvid.

Tillverkad med ett radie 8 stål som ger en mjuk kant.